Nowy Olej z czarnego bzu Zobacz większe

Olej z czarnego bzu

Nowy produkt

  • produkcja kolagenu
  • przebarwienia, piegi
  • cera trądzikowa
  • stany zapalne skóry
  • cera odwodniona
  • wszystkie typy skóry
  • cellulit
  • skóra zwiotczała
  • zmarszczki
  • pękające naczynka

Więcej szczegółów

36,00 zł brutto

Cechy produktu

Pojemność50 ml

Więcej informacji

Nieocenione właściwości prozdrowotne czarnego bzu znane są chyba każdemu. W zastosowaniu kosmetycznym jest to równie atrakcyjna roślina. Owoce czarnego bzu zawierają min. kwasy owocowe, witaminy ( szczególnie dużo witaminy C i prowitaminy A) i sole mineralne, które wyjątkowo sprzyjają kondycji skóry.

Właściwości oleju z czarnego bzu:

  • uczestniczy w produkcji kolagenu
  • wzmacnia naczynia krwionośne ( dzięki witaminie C)
  • zwalcza cellulit
  • usuwa zanieczyszczenia skórne
  • ujędrnia
  • przeciwzapalny
  • rozjaśnia piegi i przebarwienia
  • nawilżenie i pielęgnacja włosów
  • odżywka do paznokci

Czarny bez to przyjemny w stosowaniu olej o wielozadaniowym wymiarze. Polecamy zarówno do stosowania na twarz (jako zamiennik kremu), masażu, wzmacniania włosów a także jako dodatek do maseczek na twarz.

INCI: Sambucus Nigra Seed Oil

* przed zastosowaniem należy sprawdzić indywidualną reakcję skóry na produkt

  • Opinie
  • Na razie nie dodano żadnej opinii.

    Napisz opinię

    Olej z czarnego bzu

    Olej z czarnego bzu

    • produkcja kolagenu
    • przebarwienia, piegi
    • cera trądzikowa
    • stany zapalne skóry
    • cera odwodniona
    • wszystkie typy skóry
    • cellulit
    • skóra zwiotczała
    • zmarszczki
    • pękające naczynka

    Klienci którzy zakupili ten produkt kupili również:

    Inne produkty w tej samej kategorii:

    Śledź nas na Facebooku